“Tirana Open”, çelet festivali i filmit dhe i arteve

“Tirana Open”, festivali i librit dhe i arteve, rikthehet ne kryeqytet me një sërë eventesh e të ftuarish specialë, që përfshijnë pesë fusha: ato të letërsisë, arteve pamore, muzikës, arkitekturës e filmit dokumentar.